Liften

Hier vindt u meer informatie over verschillende lift-oplossingen. Van een liftje voor personen tot een lift voor u en uw rolstoel.

Liften

Hier vindt u meer informatie over verschillende lift-oplossingen. Van een liftje voor personen tot een lift voor u en uw rolstoel.

Rolstoel plateaulift

De meest gebruikte oplossing om een (mini-)bus rolstoeltoegankelijk te maken. Er bestaan zeer veel mogelijke uitvoeringen, voor in of onder het voertuig, om deze via de achterdeur of schuifdeur toegankelijk te maken voor een rolstoelgebruiker. Onze rolstoelplateauliften zijn altijd voorzien van een noodbediening om het uithalen van een rolstoelgebruiker mogelijk te maken bij problemen met het voertuig of aanpassingen. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw toepassing en wagen.

Scooter rolstoel lift

Dit is een elektrische laadhulp voor uw rolstoel of scooter, om deze zonder zelf te heffen in uw auto te kunnen zetten. Een breed gamma van producten biedt altijd de juiste oplossing voor u, varierend van een eenvoudig kraantje tot een geavanceerde robotarm die uw rolstoel volautomatisch vanaf de bestuurdersdeur tot in de koffer transporteert. Wij hebben de passende oplossing voor u, voor elke wagen en elke rolstoel of scooter.

Liftje voor personen

Deze tilliften kunt u het beste vergelijken met de welbekende “stalen verpleegster”. Een eenvoudig demonteerbare tillift voor uw wagen waarmee u een rolstoelgebruiker vanuit de rolstoel op een zitplaats in de auto kunt transfereren. Door accessoires zoals een demonteerbare voet met batterijen is dit product ook als een volwaardige tillift in te zetten op bijvoorbeeld een vakantie.