ik wil fietsen

Een milieuvriendelijke manier van verplaatsen. Dat kan ook met behulp van een motor. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden.

ik wil fietsen

Een milieuvriendelijke manier van verplaatsen. Dat kan ook met behulp van een motor. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden.

Aankoppelfiets

Vergroot uw mobiliteit met een elektrische aankoppelfiets. Er is altijd een oplossing die bij u past, ook als dat betekent dat u op maat gemaakte aanpassingen nodig heeft.

Handbike

Zelf fietsen met een handbike, manueel of elektrisch ondersteund, aangepast naar uw wensen.

Easy Rider

Een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap met een laag zwaartepunt. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun. De Easy Rider heeft een kleine draaicircel en is enorm wendbaar. Daarnaast zijn er vele opties beschikbaar om u het fietsen zo aangenaam mogelijk te maken.

Bakfiets

Uniek in België!

Uw kinderen naar school brengen, of uw hulphond meenemen? Met 140 liter aan ruimte, een achteruitrij functie en een actieradius van 50 km is de Connect Carrier uniek in zijn soort. Door de sterke motor per wiel en de Schwalbe Big Ben banden ervaart u maximaal rijcomfort.

Aangepaste fietsen

Wij kunnen fietsen helemaal op maat maken van uw wensen en behoeften. Samen met u bekijken we welke aanpassingen u nodig heeft. Bijvoorbeeld het aanpassen van de bekrachtiging, handvatten, zadels, het afstemmen de van remmen, zodat u veilig en met plezier kunt genieten van de buitenlucht.