Pedaalaanpassingen

Een extra gaspedaal aan de andere kant nodig? Of wilt u dichter bij de pedalen kunnen zitten? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Pedaalaanpassingen

Een extra gaspedaal aan de andere kant nodig? Of wilt u dichter bij de pedalen kunnen zitten? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Gaspedaal links

Om met uw linkervoet zowel de rem als gaspedaal bedienbaar te maken in een auto met automatische versnellingen, wordt er een extra gaspedaal links van de rempedaal bijgeplaatst. Hierbij blijft de originele gaspedaal behouden, maar voorzien wij een oplossing dat niet beide pedalen tegelijk bedient kunnen worden. Wij maken beide gaspedalen hiervoor opklapbaar, uitneembaar of voorzien wij van een afdekplaat voor de niet gebruikte gaspedaal.

Opklapbare pedaal links

De originele gaspedaal wordt opklapbaar of afneembaar gemaakt. Voor de modellen waar de gaspedaal op de vloer geplaatst is, voorzien we een afneembaar afschermplaatje zodat de pedaal niet gebruikt kan worden.

De bijgeplaatste pedaal aan de linkerkant is meestal eenvoudig opklapbaar. De pedalen worden voorzien van vervangbaar rubber, zodat deze altijd een goede grip garanderen.

Parallel pedalen

Door het toepassen van parallelpedalen kunnen alle pedalen tot 30 cm dichter bij de bestuurder worden gebracht. Gecombineerd met een verhoogde vloer op de bestuurdersplaats wordt het besturen van een voertuig mogelijk voor iemand met een beperkte lichaamslengte. Deze aanpassing is uitneembaar voor gecombineerd gebruik.